Svenska Qi Gong Institutets Lärare


Björn Westin har många års vana som terapeut och lärare. Han är utbildad kinesiolog, akupunktör, massör och akupressör. Björn har praktiserat olika typer av meditation och yoga m.m. sen 1980. Han är lärare i Universal Tao-systemet (certifierad av Mantak Chia -98), därefter vidareutbildad till lärare också i Xing Shen Zhuang och flera andra metoder av David Shen och professor Wang Ting Jun. Björn undervisar även i kinesiologi sedan -96 (i egen regi och på Svenska Kinesiologiskolan). och har också lång erfarenhet av att undervisa i Traditionell Japansk Massage (bl a på Axelsons 1994-2006). Han håller även kurser ute i landet i Qi Gong, Kinesiologi och öronakupunktur.

E-mail: bjorn@qigonginstitutet.se
Tel: 08-650 69 80

Irene Andersson Irene Andersson är bodycoach med fokus på bäckenbotten och taoistiska övningar för att kultivera den sexuella energin. Sedan 2020 driver hon en ett-årig utbildning: Tao-instruktör - Sexuell hälsa med Tao. för kvinnor. Hon är certifierad qi gong-instruktör av Andrew Fretwell och Mantak Chia, utbildad av David Shen och professor Wang. Irene undervisar i Wuji Gong, där hon även certifierar instruktörer. Hon ger behandlingar och träning för att släppa spänningar i bäckenbotten och arbetar även med Lymfmassage och Chi Nei Tsang och har mer än 25 års erfarenhet som kroppsterapeut. Hon är också Voice Dialogue-vägledare och utbildad i uttryckande konstterapi. Irene har lång erfarenhet av både yoga och meditation och är inspirerad av shamansk visdom. Irene tar emot privata klienter på Solrosen, Rapsg. 3, T-Skanstull, Södermalm i Stockholm. Läs mer på hemsidan: pelvicfloorawareness.com

E-mail: irene@qigonginstitutet.se
Tel: 073-948 39 43
Läs CV
Se även
www.bodycoach.nu

Fredrik Kent har sedan 1987 studerat olika former av qi gong, meditation, och kroppsterapi. Är lärare i Xing Shen Zhuang, grundläggande qi gong och ett flertal metoder inom Universal Tao-systemet.
Han är också verksam som kroppsterapeut med Chi Nei Tsang (taoistisk organmassage) och shiatsu som huvudsakliga metoder.

E-mail: fredrik@qigonginstitutet.se
Tel: 08-648 16 21, 070-422 09 04